Pergola’s met een uitschuifbaar doek


Pergola’s met een uitschuifbaar doek:

Onze pergola’s bieden de maximale bescherming tegen regen, wind en uv-straling. Daarnaast zorgt een pergola voor extra schaduw indien nodig. Door te kiezen voor een pergola zullen u en uw gasten he hele jaar kunnen genieten van het terras.

Wanneer u kiest voor pergola’s met een uitschuifbaar doek, kiest u voor een zeer dynamische pergola. Door het uitschuifbaar doek is er de mogelijkheid om het dak van de pergola open te schuiven waardoor u echt in de openlucht kan zitten. Deze pergola’s kunnen gecombineerd worden door zijwanden. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om van de pergola een afgesloten ruimte te maken. De zijwanden kunnen bestaan uit en combinatie van glazen wanden of uit zonweringsschermen.

Ontdek onze verschillende pergola’s :

Pergola uitschuifbaar dak

Horizontale pergola met uitschuifbaar doek: Azimut

Deze horizontale pergola maakt gebruik van een uitschuifbaar dak. Daarnaast zijn de integratie van zijwanden automatisch voorzien binnen de structuur van de pergola. Hierdoor beschermt dit type tegen wind, regen en uv-straling. De zijwanden kunnen bestaan uit zonnescreens, glazen wanden of onze Knokke windschermen.

Deze pergola is beschikbaar in de eilandversie en de leunversie. Hierdoor kan deze pergola zowel op zichzelf staan als gemonteerd worden aan de woning. Er is een ruime keuze aan kleuren voor de structuur.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte6000 mm
Minimale diepte2500 mm
Maximale diepte7400 mm

Pergola met PVC doek

Horizontale pergola met uitschuifbaar doek: Zenit

Deze pergola is één van onze horizontale pergola’s met een uitschuifbaar doek. Doordat bij dit type de bescherming tegen regen en zon centraal staat zijn zijwanden niet standaard bij deze schermen. Ze zijn wel beschikbaar als een optie. Ze worden aan de buitenkant van de pergola gemonteerd. Ook onze windschermen Knokke zijn te combineren.

Deze pergola is beschikbaar in de eilandversie en de leunversie. Hierdoor kan deze pergola zowel op zichzelf staan als gemonteerd worden aan de woning.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte6000 mm
Minimale diepte2500 mm
Maximale diepte7500 mm

Schuine pergola met uitschuifbaar doek: Jeans

Deze pergola met een uitschuifbaar dak is één van onze schuine pergola’s. Deze pergola legt een focus op het bieden van overkapping. Er is geen mogelijkheid voor de montage van zijwanden. Deze pergola is ontworpen om de kleinere oppervlaktes te overkappen en is beschikbaar aan een zeer democratische prijs.

Deze pergola is beschikbaar in de leunversie. Hierdoor zal deze pergola in de meeste gevallen verbonden worden aan het gebouw/woning.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte5500 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte5000 mm

Schuine pergola’s met uitschuifbaar doek: Viva

De pergola Viva is een schuine pergola met een uitschuifbaar doek. Door de schuine helling van de pergola zijn regen en een bepaalde hoeveelheid sneeuwval geen probleem. De montage van zijwanden is niet standaard bij deze pergola maar zijn zeker en vast een optie.

Dit model is geschikt om middelgrote oppervlaktes te overkappen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in eiland en leunversie. De pergola is beschikbaar in verschillende kleuren. Er is de mogelijkheid om deze pergola te combineren met het windscherm Knokke.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte5500 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte6500 mm

Schuine pergola’s met uitschuifbaar doek: Quadra

De pergola Quadra is een schuine pergola met een uitschuifbaar doek. Door de schuine helling van de pergola zijn regen en een bepaalde hoeveelheid sneeuwval geen probleem. De montage van zijwanden is niet standaard bij deze pergola maar zijn zeker en vast een optie.

Dit model is geschikt om grote oppervlaktes te overkappen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in eiland en leunversie. De pergola is beschikbaar in verschillende kleuren. Er is de mogelijkheid om deze pergola te combineren met het windscherm Knokke.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte5500 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte6500 mm

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!