Een parasol voor jouw terras


Een parasol voor jouw terras!

Een sterke, professionele parasol kopen? Dan bent u bij Terrassen Van Hoof aan het juiste adres Terrassen Van Hoof beschikt over een ruime keuze aan parasols. Met onze onderverdeling in telescopische parasols en zweefparasols hebben onze klanten een ruime keuze aan modellen. Ieder type werd uitvoerig getest waardoor we een topkwaliteit kunnen garanderen. Ook zijn deze parasols makkelijk te combineren met onze windschermen. Waardoor we een optimale bescherming kunnen garanderen!


Ontdek onze verschillende types:

Telescopische parasol

Telescopische parasol

Telescopische parasols zijn het meest voorkomende type parasols in de horeca sector. De grote is dat je met één parasol een zeer groot oppervlakte kan overkappen. Daarnaast zijn deze modellen ontworpen om het meubilair niet te hinderen bij het openen en sluiten. Hierdoor hoeft u niet telkens het terras te herschikken waardoor u tijd wint. Binnen onze telescopische parasols beschikken we over 4 verschillende modellen. Ieder model heeft zijn unieke eigenschappen waardoor wij voor ieder terras een geschikte parasol kunnen aanbieden. Deze parasols zijn zeker en vast ook beschikbaar voor de particuliere markt! Ook zijn deze parasols ontworpen om perfect te passen bij onze windschermen en pergola’s tenslotte behoort een parasol bij het totaalterras.


Zweefparasol op horecaterras

Zweefparasol

Een zweefparasol (ook gekend als een hangparasol) is het tweede type parasol in het assortiment. Deze parasols werken met een steunbuis buiten de overkapping. Hieraan kunnen één tot vier parasoloverkappingen verbonden worden waardoor de parasols het meubilair niet hinderen. U kan onder deze modellen ook makkelijk tafels plaatsen. Binnen de zweefparasols bieden we drie verschillende modellen aan. Iedere parasol heeft zijn specifieke eigenschappen. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat we een geschikte parasol kunnen aanbieden voor ieder terras. Deze parasols zijn zeker en vast ook beschikbaar voor de particuliere markt! Daarnaast zijn ook ontworpen om perfect te passen bij onze windschermen en pergola’s! Tenslotte behoort een parasol bij het totaalterras.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!