Zonnetent Trendline

Onze zonnetent Trendline voorziet een overkapping tegen een democratische prijs en is de optimale oplossing voor particuliere terrassen.

Zonnetent op particulier terras

Kiezen voor een zonnetent op jouw terras

Een zonnetent van het model Trendline is van hoge kwaliteit en kan grote oppervlakte overkappen. Deze zonneluifel kan het terras beschermen tegen regen en zon. Hierdoor is een zonneluifel in ieder geval een meerwaarde. Wanneer dit model niet in gebruik is kan u de zonneluifel makkelijk inklappen waardoor u toch kan genieten van de openlucht. De luifel is makkelijk te besturen met onze bijhorende afstandsbediening. De overkapping is te besturen met een simpele druk op de knoppen.

Dit model maakt geen gebruik van steunvoeten, de overkapping is verbonden aan de woning en aan een vaste constructie. Deze zonneluifel is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor u de overkapping perfect kan afstemmen op de noden van het terras. Hierdoor zijn deze zonneschermen ook makkelijk te combineren met onze windschermen.

Het model trendline is het budgetvriendelijkere type zonneluifel van de Topline overkapping.

Mogelijke afmetingen:

Maximale breedteuitval
Model 1700 cm400 cm
Model 21300 cm400 cm

Mogelijke armuitvallen:

150 cm200 cm250 cm300 cm350 cm400 cm

Accessoires Trendline overkapping

Ook in de slechtere weersomstandigheden kan u genieten op uw terras door te kiezen voor onze verwarmingselementen. Deze verwarming verspreidt een comfortabele warmte wat zorgt voor optimale comfort

Een rechte of gegolfde volant is een extra doek die aan de voorkant van het zonnescherm hangt en zorgt voor dat beetje extra schaduw bij laagstaande zon

Mogelijke kleuren:

Standaard kleuren:

Optionele kleuren: Alle Ral-kleuren

  • Zonnetent aan woning
  • Zonnetent verbonden aan woning

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!