Pergola met uitschuifbaar dak: Pergola Quadra

Schuine pergola die ontworpen is voor de grotere oppervlaktes, deze pergola is voorzien van een uitschuifbaar PVC-doek als dak.”

  • Horizontale pergola Quadra
  • Pergola kopen
  • Schuine pergola Quadra 3

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Quadra

Het pergola model Quadra is één van onze pergola’s die gebruik maken van een uitschuifbare PVC doek als dak van deze opsteling. Deze pergola is een schuine pergola wat zorgt voor een extra goede waterafloop. Het uitschuifbaar doek van deze pergola is makkelijk te besturen door onze afstandsbediening. Bij pergola’s met een uitschuifbaar doek kan het dak volledig ingeschoven worden waardoor u toch kan genieten van de lucht onder uw pergola. Wanneer het doek gesloten is biedt deze pergola een goede bescherming tegen regen en uv-straling. Hierdoor kan deze pergola ook bij warmere dagen een meerwaarde bieden als locatie om even af te koelen in de schaduw.

De steunpilaren en de profielen van deze pergola zijn gemaakt uit gepoedercoat aluminium. Hierdoor is deze opstelling roestvrij en van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat onze pergola’s een zeer hoge levensduur hebben. Deze pergola zal in de meeste gevallen geplaatst worden als leunversie. Hierdoor zal deze pergola voornamelijk gemonteerd worden aan de woning. Hierdoor kan u deze pergola echt zien als een uitbreiding van het gebouw.

Deze pergola is niet standaard voorzien van ingebouwde zonneschermen, mocht u toch interesse hebben in het toevoegen van een zijwand is dit altijd mogelijk als extra optie. Hierdoor kan u glaswanden of zonweringsschermen toevoegen aan deze pergola’s.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte5500 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte6500 mm
Zijwanden:Kunnen als extra accessoire bevestigd worden. De zijwanden zijn niet opgenomen in de structuur.
Vraag hier uw gratis offerte aan!