Pergola met uitschuifbaar dak: Pergola Jeans

Kleine pergola met uitschuifbaar dak, Deze schuine pergola is perfect voor de kleinere oppervlaktes te overdekken. Ze maakt gebruik van een uitschuifbaar PVC-doek als dak.”

  • Terrasoverkapping aan een woning
  • Kleine pergola Jeans
  • Kleine pergola
  • Terrasoverkapping pergola

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Jeans

Deze kleine pergola met een uitschuifbaar dak maakt gebruik van een PVC doek als overkapping. Deze pergola is ontworpen om de kleinere oppervlaktes van een terras te overkappen. Dit model maakt gebruik van minimalistische steunpilaren die kwalitatief presteren. Hierdoor is dit model een transparanter model binnen onze pergola’s. De steunpilaren en de profielen van deze pergola’s zijn ontworpen uit Aluminium. Hierdoor zijn deze modellen roestvrij.

Deze pergola is beschikbaar in de versies met één of meerdere modules! De maximale uitval is 500 cm . Ook is er een ruime mogelijkheid voor montage van verlichting en verwarming, geluidssystemen… Jeans is ontworpen om te functioneren als favoriete ruimte van uw woning. De pergola is functioneel, elegant en comfortabel. Bij deze pergola is er geen mogelijkheid om zijwanden toe te voegen. Hierdoor is deze pergola puur te gebruiken als overkapping.

Dankzij zijn stijl is deze pergola perfect te combineren met onze windschermen en parasols. Het model Jeans is zeer populair in de particuliere markt. Maar toch zien we dat dit model ook stijgt in populariteit voor de horeca.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte5500 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte5000 mm
Zijwanden:Geen zijwanden mogelijk

Vraag uw gratis offerte aan!