Pergola met een uitschuifbaar dak: Pergola Zenit

“Horizontale pergola met een uitschuifbaar doek als dak, deze pergola is ontworpen voor de grotere oppervlaktes te overdekken”

  • Pergola met uitschuifbaar dak
  • Pergola met PVC doek
  • Terrasoverkapping
  • Pergola met PVC doek

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Zenit

Onze pergola Zenit is een pergola met een uitschuifbaar PVC dak. Dit model heeft een horizontale stijl en zorgt voor een strakke look. Het uitschuifbaar dak van deze pergola is makkelijk bestuurbaar met onze afstandsbediening. Met een simpele druk op de knop kan het dak opengeschoven worden waardoor u kan genieten van de buitenlucht. Eenmaal het doek gesloten is zal deze pergola bescherming bieden tegen zon en neerslag. Bij warme dagen kan deze pergola hulp bieden bij de zoektocht naar schaduw.

Deze pergola is ontworpen uit gepoedercoat Aluminium. Hierdoor is deze opstelling roestvrij en van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben onze pergola’s een lange levensduur. Deze pergola is beschikbaar in een eilandversie en een leunversie. Hierdoor kan u kiezen om deze pergola te verbinden met de woning of om deze pergola op zichzelf te laten staan.

Zij wanden zijn niet standaard bij deze pergola, maar ze zijn wel een optie. Zo kan u zonnescreens, glaswanden of windschermen toevoegen aan deze pergola.

Dankzij het minimale ontwerp intrigeert de structuur perfect in elke architecturale context en verbetert hij deze. Hierdoor is deze pergola passend bij bijna iedere stijl van terras/tuin, zeker door de opties in kleurkeuze.  Dankzij zijn stijl is deze pergola perfect te combineren met onze windschermen en parasols! Onze pergola’s worden ook geplaatst in de horeca sector en wij bieden diezelfde kwaliteit aan onze particulieren.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte6000 mm
Minimale diepte2500 mm
Maximale diepte7500 mm
Zijwanden:Kunnen als extra accessoire bevestigd worden. De zijwanden zijn niet opgenomen in de structuur.
Vraag uw gratis offerte aan!