Terrasoverkapping pergola Viva

“Schuine pergola met een uitschuifbaar PVC-doek als dak, deze pergola is ontworpen voor de middelgrote oppervlaktes.”

  • Pergola verbonden aan de woning
  • Pergola met uitschuifbaar dak en zijwanden
  • Terrasoverkapping
  • Pergola met verlichting en verwarming

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Viva

Deze terrasoverkapping van het model Viva is een pergola met een PVC doek als dak. Dit model is ontworpen om de grotere oppervlaktes te overkappen op het terras. Het dak is ontworpen om volledig inschuifbaar te zijn waardoor u ook in openlucht kan zitten onder de pergola. Het dak is bestuurbaar met onze afstandsbedieningen. Eenmaal het doek gesloten is, zorgt deze pergola voor een goede bescherming tegen regen en uv straling. Hierdoor kan u deze pergola ook gebruiken als afkoeling op warme dagen.

De steunpilaren en de profielen van deze pergola zijn gemaakt uit gepoedercoat aluminium. Hierdoor is deze pergola roestvrij en van hoge kwaliteit. Onze pergola’s hebben dan ook een zeer hoge levensduur. Deze pergola zal in de meeste gevallen geplaatst worden als leunversie, hierdoor zal deze pergola verbonden worden aan de woning en is dit dan ook echt een uitbreiding van het huis.

Dankzij het moderne ontwerp intrigeert de structuur perfect in elke architecturale context en verbetert hij deze. Hierdoor is deze pergola passend bij bijna iedere stijl van terras/tuin, zeker door de opties in kleurkeuze.  Dankzij zijn stijl is deze pergola perfect te combineren met onze windschermen en parasols! Onze pergola’s worden ook geplaatst in de horeca sector en wij bieden diezelfde kwaliteit aan onze particulieren.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte5500 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte6500 mm
Zijwanden:Kunnen als extra accessoire bevestigd worden. De zijwanden zijn niet opgenomen in de structuur.

Vraag hier uw gratis offerte aan