Pergola met lamellendak


Een pergola met lamellendak

Een pergola met lamellendak biedt een zeer goede bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Het lamellendak beschermt de gebruiker van de pergola tegen regen, wind, en zelfs beperkte sneeuwlast. Daarnaast biedt deze opstelling een maximale bescherming tegen UV straling. Hierdoor is deze pergola niet enkel een meerwaarde bij slechter weer, ook voor verkoeling is deze pergola een meerwaarde voor uw terras.

Pergola met lamellendak. Perfect voor horeca als particulier

Lamellendak pergola model Varia

Deze pergola met een lamellendak is specifiek ontworpen wanneer u één of meerdere zijwanden wilt monteren aan de pergola. Bij deze pergola’s zullen de zijwanden geïntegreerd worden in de structuur wat visueel zeer mooi oogt. Ook biedt deze pergola een optimale bescherming tegen regen, wind, uv-straling en een bescherming tegen een beperkte mate van sneeuw.

Deze pergola is beschikbaar in de eilandversie en de leunversie. Hierdoor kan deze pergola zowel op zichzelf staan als gemonteerd worden aan de woning. Deze pergola is ook makkelijk te combineren met onze Knokke windschermen.

Minimale breedte2000 mm
Maximale breedte 5000 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte7400 mm

Pergola met lamellendak en uitschuifbare zijwanden.

pergola met lamellen model: Joy

Deze pergola met lamellendak is ontworpen voor de iets kleinere oppervlaktes en is ondanks zijn hoge kwaliteit toch extra budgetvriendelijk. Zijwanden zijn niet standaard bij deze pergola’s maar zijn zeker en vast een optie. Deze pergola biedt een optimale bescherming tegen regen, wind, uv-straling en een bescherming tegen een beperkte mate van sneeuw.

Deze pergola is beschikbaar in de eilandversie en de leunversie. Hierdoor kan deze pergola zowel op zichzelf staan als gemonteerd worden aan de woning. Deze pergola is ook makkelijk te combineren met het windscherm Knokke!

Minimale breedte2000 mm
Maximale breedte4500 mm
Minimale diepte2100 mm
Maximale diepte6900 mm

lamellendak pergola model: Twist

Deze pergola met lamellendak is ontworpen voor de grotere oppervlaktes te overkappen en is ondanks zijn hoge kwaliteit toch extra budgetvriendelijk. Zijwanden zijn niet standaard bij deze pergola’s maar zijn zeker en vast een optie. Deze pergola biedt een optimale bescherming tegen regen, wind, uv-straling en een bescherming tegen een beperkte mate van sneeuw.

Deze pergola is beschikbaar in de eilandversie en de leunversie. Hierdoor kan deze pergola zowel op zichzelf staan als gemonteerd worden aan de woning. Hij kan ook gecombineerd worden met onze Knokke windschermen.

Minimale breedte2000 mm
Maximale breedte5000 mm
Minimale diepte2100 mm
Maximale diepte7500 mm

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!