Mobiel windscherm


Een mobiel windscherm op jouw terras?

Een mobiel windscherm is makkelijk verplaatsbaar waardoor het windscherm een zeer dynamische eigenschap heeft. Binnen de mobiele windschermen hebben we twee verschillende modellen. Ieder model heeft zijn eigenschappen en is ontworpen voor bepaalde situaties. Onze mobiele windschermen zijn beschikbaar in standaard afmetingen en in maatwerk. De schermen kunnen ook via maatwerk ontworpen worden zodat het windscherm zo goed mogelijk past bij uw terras.

Mobiel windscherm met scharnieren

Dit mobiel windscherm is makkelijk verplaatsbaar en is beschikbaar in verschillende modellen. Deze windschermen zijn familie van onze klassieke windschermen. Aan de zijkant zijn zijschermen die te verschuiven zijn door de scharnieren. De wieltjes van deze windschermen maken gebruik van remmen waardoor ze niet verrollen eenmaal op positie.

Door de scharnieren is het mogelijk om de zijschermen hoeken te laten vormen. Hierdoor kan u deze schermen perfect afstemmen op de nodige situatie. Dankzij de hoekklemmen die zich bovenaan bevinden kunnen de schermen vastgezet worden in de juiste hoek.


Mobiel windscherm Casablanca

Onze windschermen met geïntegreerde bloembak en/of zitbank zijn ook volledig beschikbaar in een mobiele opstelling. Hierdoor kan je deze schermen dynamisch inzetten op je terras. Dankzij het extra gewicht in de bloembakken kunnen deze mobiele windschermen ook bij extreme weersomstandigheden presteren. Deze schermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor kan u de schermen perfect afstemmen op de stijl van het terras.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!