Zweefparasol

Een zweefparasol voor jouw terras:

Een zweefparasol (ook gekend als een hangparasol of zwevende parasol) heeft als kenmerk dat de steunpaal die de parasol ondersteunt buiten de overkapping staat. Hierdoor verlies je binnen de overkapping geen ruimte en kunnen er meer gasten geplaatst worden onder de zweefparasol. Deze parasols zijn beschikbaar in standaardafmetingen en in maatwerk. Een zweefparasol is zeer handig voor zowel de horeca markt en de particuliere markt. De zweefparasol is beschikbaar in een enkele overkapping en kan gaan tot 4 verschillende overkappingen per steunbuis. In combinatie met onze zijwanden of windschermen bieden deze parasols een complete bescherming.

Grote parasol

Prostor P6:

Onze zweefparasol Prostor P6 is één van onze parasols waarbij de steunbuis buiten de parasol staat. Typisch voor het model Prostor P6 is de mogelijkheid om per steunbuis één tot vier overkappingen te monteren. Bij meerdere overkappingen kunnen de doeken gecombineerd worden met een ritssysteem. Hierdoor kunnen deze parasols een groot oppervlakte overbruggen.

Deze zweefparasol is zowel op horecaterrassen als in de grotere particuliere terrassen bruikbaar. Deze parasol is ook beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren. Hierdoor kan u deze zweefparasol afstemmen op de stijl van het terras. Deze parasols kunnen ook makkelijk gecombineerd worden met onze windschermen.

aantal overkappingenMinMax
12.5m x 2.5m3m x 3m
22.5m x 5.15m3m x 6.15m
35.15m x 5.15m6.15m x 6.15m
45.15m x 5.15m6.15m x 6.15m

Zweefparasol voor een horecaterras

Zweefparasol Prostor P7

Onze zweefparasol Prostor P7 is een parasol die werkt met een steunbuis buiten de overkapping. De overkapping is makkelijk te roteren in 300°. Hierdoor is deze parasol zeer dynamisch in gebruik en kan u zelf makkelijk de schaduw bepalen. Deze parasols zijn zeer populair op de particuliere markt maar zijn zeker en vast ook een aanrader voor de horecasector.

De parasol is beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren waardoor ze perfect kunnen opgaan in de stijl van het terras. Deze zweefparasol is ook makkelijk te combineren met onze windschermen. Deze parasols zijn ook beschikbaar in een mobiele opstelling. Hierdoor zijn deze makkelijk verplaatsbaar.

Min vierkant2.5m x 2.5m
Max vierkant3m x 3m
Min rond3.5m x 3.5m
Max rond4.2m x 4.2m

Zweefparasol voor de particulieren

Zweefparasol Diomede

Onze Diomede zweefparasol is ontworpen voor de grotere oppervlaktes te overkappen. Hierdoor is deze parasol interessant voor de horeca markt en de groter particuliere terrassen. Deze parasols zijn niet roteerbaar maar focussen op extra stabiliteit. Ze zijn ook aan elkaar te verbinden via onze goten.

Onze Diomede is beschikbaar in een ruime keuze kleuren. Hierdoor kan deze parasol makkelijk afgestemd worden op de noden van het terras. Ook bedrukking van de doeken is mogelijk met deze zweefparasols.

Min2.5m x 2.5m
Max4m x 4m

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!