Een uitschuifbaar windscherm op jouw terras


Een uitschuifbaar windscherm voor jouw terras:

Een uitschuifbaar windscherm is makkelijk aan te passen aan de noden van het terras. Je kan de schermen omhoog schuiven bij slecht weer en omlaag schuiven bij goed weer. Zo heeft u zelf de keuze over het nemen van beschutting. Met onze uitschuifbare windschermen en uitklapbare windschermen zorgt u voor een zeer hoge flexibiliteit op uw terras. Deze schermen zijn ook makkelijk te combineren met onze parasols.

Onze uitschuifbare windschermen:

  • Uitschuifbaar windscherm Athena technische tekening
  • Uitschuifbaar windscherm Athena technische tekening
  • Uitschuifbare windschermen zorgen dat uw bezoekers bij alle weersomstandigheden optimaal kunnen zitten op uw terras
  • Een uitschuifbaar windscherm op een horecaterras

Athena

Het uitschuifbaar windscherm Athena is makkelijk in gebruik. De windschermen kunnen omhoog of omlaag geschoven worden. Hierdoor kan de gebruiker op ieder moment zelf bepalen hoe hij deze schermen zou willen gebruiken. Bij goed weer kan het scherm simpelweg naar beneden geschoven worden om te kunnen genieten van een fris briesje. De bovenkant van de bovenste ruit is niet omrand wat ook een pluspunt is voor de transparantie.
Dit uitschuifbaar windscherm zal altijd verankert worden in de grond waardoor deze schermen ook bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Deze schermen zijn makkelijk te combineren met onze parasols.


Lille

Het uitschuifbaar windscherm Lille is makkelijk in gebruik. Dit windscherm kan omhoog of omlaag geschoven worden. Hierdoor bepaalt de gebruiker zelf de hoogte van het scherm. Bij goed weer schuif je het scherm simpelweg naar boven en geniet je van een fris briesje. De bovenkant van de bovenste ruit is omrand door onze profielen. Hierdoor zijn deze schermen extra stabiel.

Deze windschermen worden altijd verankert in de grond waardoor deze schermen bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Deze schermen zijn makkelijk te combineren met onze parasols.


  • Uitschuifbaar windscherm Knokke technische tekening
  • Uitschuifbaar windscherm Knokke technische tekening
  • Uitschuifbaar windscherm optimaal om te combineren met een pergola
  • Uitschuifbaar windscherm Knokke

Knokke

Het uitschuifbaar windscherm Knokke heeft zoals de naam al laat vermoeden uitschuifbare ruiten. Hierdoor heeft de gebruiker een groot gebruiksgemak. Hij kan de hoogte van het scherm makkelijk afstemmen op de noden van het moment. Dit windscherm is het perfecte windscherm om te combineren met onze pergola’s. Deze schermen kunnen gebruikt worden als zijwanden waardoor de pergola afgesloten kan worden. Maar deze schermen kunnen ook perfect op zichzelf staan. Ze zijn ook makkelijk te combineren met onze parasols.

Deze windschermen worden verankert in de grond en zijn niet beschikbaar als mobiel windscherm. Hierdoor zijn deze schermen bestand tegen extreme weersomstandigheden. Deze schermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen makkelijk gecombineerd worden met onze parasols.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!