Telescopische parasols

Een telescopische parasol op jouw terras!

Onze telescopische parasols kunnen grote oppervlaktes overkappen op een terras. Bij dit type parasols is de steunbuis centraal te vinden van de overkapping. Deze sterke en stevige parasols zijn onmisbaar voor uw (horeca) terras. Deze professionele parasol is zeer windbestendig en zijn makkelijk open en dicht te klappen zonder daarbij uw terras meubilair te moeten herschikken. Het zijn de meest gebruikte parasols in de horeca. In combinatie met onze zijwanden of windschermen bieden deze parasols een complete bescherming.

parasol kopen? Ontdek de parasols van Terrassen Van Hoof

Telescopische parasols model David

Deze telescopische parasols zijn zelf ontworpen en geproduceerd door Terrassen Van Hoof. Bij deze parasols hebben wij een focus gelegd op kwaliteit, stevigheid en het bieden van een democratische prijs. Deze parasol is op vele locaties getest en is zonder twijfel een aanrader voor ieder terras!

Deze telescopische parasols zijn beschikbaar tot een oppervlakte van 4mx4m. Hierdoor zijn deze parasols geschikt voor de meeste terrassen. Deze parasols zijn beschikbaar in meerdere kleuren, zowel voor de pilaren als voor de doek. Hierdoor kan u uw parasolopstelling perfect afstellen op de noden en de stijl van uw terras.

Min2,5m x 2,5m
Max4m x 4m

Grote parasol voor terras

Telescopische parasols model CR MIN

Onze telescopische parasol CR MIN is een zeer stevige en kwalitatieve parasol. Deze parasol is beschikbaar voor een zeer democratische prijs en is aangeraden voor parasolprojecten met een oppervlakte van 4-5m x 4-5m.

Deze parasol is beschikbaar in meerdere kleuren, zowel voor de pilaren als voor de doek. Hierdoor kan u uw parasolopstelling perfect afstellen op de noden en de stijl van uw terras.

Min3m x 3m
Max4m x 5m

Telescopische parasol op horecaterras

Telescopische parasols model CRAD

Deze telescopische parasols zijn ontworpen om een groot oppervlakte te overkappen. De telescopische structuur bestaat uit gelakt Aluminium, een doek uit geverfd acryl en heeft de mogelijkheid tot montage van een winddichte schoorsteen. Deze parasols worden gekenmerkt door hun sterke en professionele ontwerp. Deze parasol is beschikbaar in meerdere kleuren, zowel voor de pilaren als voor de doek. Hierdoor kan u uw parasolopstelling perfect afstellen op de noden en de stijl van uw terras.

Min3,5m x 3,5m
Max5,5m x 6,5m – 5m x 7m

Grote telescopische parasol particulier

Telescopische parasols model CRAD +

Deze telescopische parasol is ontworpen om een groot oppervlakte te overkappen.De CRAD+ is het grote broertje van onze CRAD parasol, deze parasol is nog sterker en bestand tegen extreme weersomstandigheden. De CRAD+ is zeker een aanrader voor locaties aan bijvoorbeeld de kust! De telescopische structuur bestaat uit gelakt Aluminium, een doek uit geverfd acryl en heeft de mogelijkheid tot montage van een winddichte schoorsteen. Deze parasols worden gekenmerkt door hun sterke en professionele ontwerp. Deze parasol is beschikbaar in meerdere kleuren, zowel voor de pilaren als voor de doek. Hierdoor kan u uw parasolopstelling perfect afstellen op de noden en de stijl van uw terras.

Min5m x 5m
Max7m x 7m

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!