Pergola met uitschuifbaar dak: Pergola Azimut

” Horizontale Pergola met uitschuifbaar dak dat gebruik maakt van een PVC-doek en geïntegreerde zijwanden. “

  • Pergola uitschuifbaar dak

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Azimut

Het pergolamodel Azimut is één van onze grote horizontale pergola’s die gebruik maakt van een uitschuifbaar PVC-doek als dak. Dit dak is handmatig te besturen door gebruik te maken van onze afstandsbediening. Het doek kan volledig ingeschoven worden in de structuur van de pergola, hierdoor kan u ook onder de pergola genieten van de buitenlucht. Het doek zorgt er ook voor dat u makkelijk de hoeveelheid zon kan regelen. Dit dak is water en uv bestendig waardoor de gebruiker beschermd is tegen bepaalde weersomstandigheden.

De steunpilaren van deze pergola zijn gemaakt uit gepoedercoat aluminium. Hierdoor is deze opstelling roestvrij en van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat onze pergola’s een zeer hoge levensduur hebben.

Deze pergola is beschikbaar in de eilandversie en de leunversie. De eilandversie van deze pergola zorgt ervoor dat de pergola op zichzelf kan staan als de ondergrond dit toelaat. Hierdoor kan u op iedere geschikte locatie op uw terras een overkapping voorzien. De pergola als leunversie zorgt ervoor dat de pergola verbonden zal worden met de woning en hierdoor zal deze pergola een uitbreiding worden van uw woning. Deze pergola is niet standaard voorzien van ingebouwde zonneschermen, mocht u toch interesse hebben in het toevoegen van een zijwand is dit altijd mogelijk als extra optie. Hierdoor kan u glaswanden of zonweringsschermen toevoegen aan deze pergola’s.

Deze pergola maakt gebruik van kwalitatieve steunpilaren die een focus leggen op wat een pergola moet doen, presteren en beschermen. Onze pergola’s worden ook geplaatst in de horeca sector en wij bieden diezelfde kwaliteit aan onze particulieren. Dankzij zijn stijl is deze pergola makkelijk te combineren met onze windschermen en parasols.

Minimale breedte2500 mm
Maximale breedte6000 mm
Minimale diepte2500 mm
Maximale diepte7400 mm
Zijwanden:Geïntegreerd in de pergolastructuur