Terrasoverkapping


Terrasoverkapping op uw terras:

Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar kan genieten van uw terras. Ze kunnen gemonteerd worden aan de woning of kunnen geheel op zichzelf staan. De gebruiker zit beschermd tegen zowel regen als zon. Deze overkappingen zijn populair voor zowel de horeca als de particuliere sector.

Onze overkappingen kunnen verbonden worden aan de woning of kunnen op zichzelf staan. Ze kunnen gecombineerd worden met tal van accessoires. Ze zijn ook beschikbaat in verschillende kleuren. Hierdoor is personalisatie zeker mogelijk! Deze overkappingen zijn makkelijk te combineren met onze windschermen.

Mogelijke terrasoverkappingen:

Terrasoverkapping alleenstaand Twinstor 2

Alleenstaande terrasoverkapping Twinstor


De terrasoverkapping Twinstor zorgt voor schaduw op een locatie naar keuze. Onze andere zonneluifels worden verbonden aan de woning. Maar het model Twinstor kan op zichzelf staan dankzij de verankering in de grond. De knikarmen zijn makkelijk te besturen met een afstandsbediening. Om meer warmte en licht te brengen op het terras kan u ook werken met accessoires. Dankzij onze verlichting en verwarmingsaccessoires kan u het hele jaar genieten van uw terras.


Zonnetent verbonden aan woning Topline

Terrasoverkapping verbonden aan de woning – Topline

Door te kiezen voor een terrasoverkapping die verbonden is aan de woning zorgt u ervoor dat u op een efficiënte wijze kan genieten van uw terras. Deze overkapping heeft geen nood aan steunpilaren. Hierdoor verliest u geen ruimte op het terras door te kiezen voor deze opstelling. Deze overkapping is makkelijk te besturen via onze afstandsbedieningen.

De Topline overkapping staat gekenmerkt voor zijn hoge kwaliteit en heeft de mogelijkheid om extra grote oppervlaktes te overdekken.


Zonnetent aan woning

Trendline

Door te kiezen voor een terrasoverkapping die verbonden is aan de woning zorgt u ervoor dat u op een efficiënte wijze kan genieten van uw terras. Deze terrasoverkapping heeft geen nood aan steunpilaren. Hierdoor verliest u geen ruimte op het terras door te kiezen voor deze opstelling. Deze overkapping is makkelijk te besturen via onze afstandsbedieningen.

De Trendline overkapping is de kleinere broer van onze Topline. De Trendline overdekt kleinere oppervlaktes en is extra budgetvriendelijk waardoor het een optimale oplossing is voor een particulier!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!