Een pergola voor jouw terras


Een pergola voor jouw terras!

Een pergola is de optimale oplossing om jouw terras bruikbaar te maken gedurende het hele jaar. Door te kiezen voor een pergola kan u zowel overdag als ‘s avonds genieten van het terras. Pergola’s zorgen er zelfs voor dat u in de winter kan genieten van een extra overkapte ruimte aan uw woning. Deze pergola’s zijn beschikbaar met een lamellen dak of een dak met een uitschuifbaar doek. Al onze pergola’s kunnen volledig op zichzelf staan of kunnen verbonden worden aan de woning.

Ontdek onze verschillende modellen:

Pergola met lamellen dak

Pergola met een lamellen dak

Pergola’s met een lamellen dak bieden een zeer goede bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Door te kiezen voor een pergola-opstelling met een lamellen dak is uw terras optimaal beschermd. De lamellen beschermen de gebruiker tegen regen, wind, en zelfs tegen een beperkte sneeuwlast. Daarnaast biedt deze opstelling een maximale bescherming tegen UV straling en zorgt u voor extra schaduw op het terras. Hierdoor is een pergola inzetbaar bij goed en slechter weer.

De lamellen zijn verstelbaar van 0° tot 120° via een simpele druk op de afstandsbediening. Waardoor de gebruiker makkelijk kan kiezen om de pergola te openen of sluiten. U kan deze pergola’s ook combineren met zijwanden waardoor het een afgesloten ruimte wordt. Ze zijn ook te combineren met windscherm Knokke.


Pergola uitschuifbaar dak

Pergola met uitschuifbaar doek

Pergola’s met een uitschuifbaar doek zijn de perfecte manier om een deel van uw terras te overkappen. Dankzij deze overkapping is de gebruiker beschermd tegen UV-straling, wind en regen. Hierdoor kan iedereen optimaal genieten van het terras, ook bij slechtere weersomstandigheden.
Wanneer u kiest voor een dak met een uitschuifbaar doek, kiest u voor een zeer dynamische pergola. Door het uitschuifbaar doek kan u kiezen om echt in de openlucht te zitten of om te kiezen voor een gehele overkapping.. Deze pergola’s kunnen gecombineerd worden met zijwanden waardoor u de mogelijkheid hebt om van de pergola een afgesloten ruimte te maken. De zijwanden kunnen bestaan uit een combinatie van glazen wanden of uit zonweringsschermen. Ze zijn ook te combineren met windscherm Knokke.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!