Transparante windschermen


Ontdek onze Transparante windschermen

Transparante windschermen zorgen ervoor dat uw tuin en terras het uitzicht zo goed mogelijk behouden. Ieder transparant windscherm bestaat uit aluminium voetsteunen en gehard glas waardoor het scherm het zicht niet belemmert. Onze transparante windschermen zijn ook makkelijk in gebruik op het terras of in de tuin. Daarnaast zijn deze schermen ook makkelijk te combineren met onze parasols.

  • Transparante windschermen
  • Transparante windschermen
  • Transparante windschermen Deinze in horecasector
  • Transparante windschermen particulier terras

Transparanto Deinze

Het windscherm model Deinze is één van onze Transparanto windschermen. Deze windschermen zijn specifiek ontworpen voor hun transparante eigenschappen. Ze beschermen de gebruiker tegen wind, onaangename geuren en stof waardoor hij perfect beschermd zit. Het glas van deze schermen bestaat uit klaar glas van 12mm dik en onze Transparanto voetsteunen. Deze voetsteunen zijn ook beschikbaar in alle Ral-kleuren zodat deze schermen gecombineerd kunnen worden met onze parasols.

Het model Deinze is ontworpen voor de iets hogere oppervlaktes af te sluiten.

  • Transparante windschermen
  • Transparant windscherm voor op muurtjes
  • Transparant windscherm op muurtje

Transparanto Gent

Het windscherm model Gent is één van onze Transparanto windschermen. Deze windschermen zijn specifiek ontworpen voor hun transparante eigenschappen en beschermen de gebruiker tegen wind, onaangename geuren en stof. Het glas van deze schermen bestaat uit klaar glas van 12mm dik waar onze transparanto voetsteunen aan gemonteerd worden. Deze voetsteunen zijn beschikbaar in alle Ral-kleuren zodat deze schermen gecombineerd kunnen worden met onze andere producten.

Het model Gent is ontworpen voor de lagere oppervlaktes af te sluiten. Deze schermen kunnen ook makkelijk gemonteerd worden op muren of balustrades.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!