Vraag nu jouw offerte voor een parasol aan

Op zoek naar een parasol voor jouw particulier of horecaterras?
Terrassen Van Hoof helpt u graag verder voor een parasol van hoge kwaliteit.

Onze parasols zijn getest en geprezen. En zorgen voor een optimale prestatie

  • Telescopische parasol CRAD+
  • Telescopische parasol CRAD
  • Telescopische parasol David
  • Zweefparasol Diomede
  • Zweefparasol Prostor P6

Contacteer nu en ontvang binnen
de 24 uur een offerte op maat.

Ons team staat klaar om jouw verder te helpen in de zoektocht naar jouw perfecte terrasopstelling

Wij contacteren u graag om wat meer informatie te geven over de verschillende producten en mogelijkheden voor jouw terras. Zo ontwerpen we graag een offerte op maat voor uw terras.

Zweefparasol Diomede

Zweefparasol

Een zweefparasol (ook gekend als een hangparasol) is het tweede type parasol in het assortiment. Deze parasols werken met een steunbuis buiten de overkapping. Hieraan kunnen één tot vier parasoloverkappingen verbonden worden waardoor de parasols het meubilair niet hinderen. U kan onder deze modellen ook makkelijk tafels plaatsen. Binnen de zweefparasols bieden we drie verschillende modellen aan. Iedere parasol heeft zijn specifieke eigenschappen. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat we een geschikte parasol kunnen aanbieden voor ieder terras. Deze parasols zijn zeker en vast ook beschikbaar voor de particuliere markt! Daarnaast zijn ook ontworpen om perfect te passen bij onze windschermen en pergola’s! Tenslotte behoort een parasol bij het totaalterras.

Telescopische parasol David

Telescopische parasol

Telescopische parasols zijn het meest voorkomende type parasols in de horeca sector. De grote is dat je met één parasol een zeer groot oppervlakte kan overkappen. Daarnaast zijn deze modellen ontworpen om het meubilair niet te hinderen bij het openen en sluiten. Hierdoor hoeft u niet telkens het terras te herschikken waardoor u tijd wint. Binnen onze telescopische parasols beschikken we over 4 verschillende modellen. Ieder model heeft zijn unieke eigenschappen waardoor wij voor ieder terras een geschikte parasol kunnen aanbieden. Deze parasols zijn zeker en vast ook beschikbaar voor de particuliere markt! Ook zijn deze parasols ontworpen om perfect te passen bij onze windschermen en pergola’s tenslotte behoort een parasol bij het totaalterras.