Een Windscherm voor jouw terras


Een windscherm voor jouw terras!

Een windscherm biedt in de eerste plaats bescherming voor uw terras en terrasgasten! Door te kiezen voor een windscherm zorgt u voor bescherming tegen regen, hinderlijk lawaai, stof en autogeuren. Naast deze bescherming voor de gebruikers zorgt een windschermopstelling ook voor bescherming tegen diefstal van horecameubilair! Terrassen Van Hoof produceert en plaatst al sinds 1947. Wij zijn de specialist voor windschermen met een onnavolgbaar compleet gamma. Nood aan een windscherm op maat? Dan bent u bij Terrassen Van Hoof aan het juiste adres.

Een windscherm kiezen?
Ontdek onze verschillende types:

Onze klassieke windschermen bieden een optimale bescherming voor horeca en particulieren

Klassiek windscherm

Een Klassiek windscherm is het type windscherm dat u bij de meeste horecazaken kan terugvinden. Deze windschermen bestaan in de meeste gevallen uit meerdere panelen. Dit type windscherm is zeer populair voor restaurants, cafés en hotels. Dankzij de verschillende types en kleuren van deze modellen zijn deze makkelijk af te stemmen op de stijl van uw terras. Wij hebben in ons gamma windschermen ook heel wat budgetvriendelijke klassiekers.

Dit type windscherm kan verankert worden in de ondergrond. Hierdoor is het bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden! Ze kunnen ook gemonteerd worden met mobiele voetsteunen, Hierdoor zijn deze schermen zeer dynamisch. Ze zijn makkelijk te combineren met onze parasols en pergola’s


Een uitschuifbaar windscherm in combinatie met parasols bieden een optimale bescherming

Uitschuifbaar windscherm

Dit type windscherm wordt gekenmerkt door zijn uitschuifbare eigenschappen. Hierdoor kan de gebruiker van dit windscherm eenvoudig de hoogte bepalen. Dit zorgt ervoor dat deze schermen perfect af te stemmen zijn op de noden van het terras. Wanneer er geen wind is kan de gebruiker het windscherm inschuiven en beperken tot de minimumhoogte.

Deze schermen zijn makkelijk te combineren met onze parasols. U heeft een ruime keuze aan stijlen en kleuren van deze windschermen. Deze schermen worden ten alle tijden verankert in de grond om optimale bescherming te garanderen. Deze schermen kunnen ook gebruikt worden als zijwand voor onze pergola’s.


Transarante windschermen voor de horeca
Transparant windscherm

Deze windschermen zijn ontworpen om extra transparantie te bieden op uw terras. Dit windscherm bestaat uit een transparante ruit die gecombineerd word met één van onze voetsteunen. Deze schermen bieden bescherming voor de gebruiker. Door de transparante eigenschappen verliest de gebruiker het uitzicht niet. De voetsteunen van dit type windscherm zijn gemaakt uit Aluminium en bieden de mogelijkheid om gemonteerd te worden op een verhoog of balustrade.

Deze windschermen worden ten alle tijden verankert in de grond zodat deze windschermen bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Deze schermen worden in veel gevallen gecombineerd met onze parasols waardoor de gebruiker optimaal beschermd zal zijn.


Windscherm met bloembak
Windscherm met bloembak en/of zitbank

Onze Casablanca windschermen zijn ontworpen met een focus op multifunctionaliteit. Deze windschermen worden gecombineerd met een bloembak en/of zitbank. Hierdoor bieden deze windschermen naast bescherming ook bloemenpracht of extra zitplaatsen op uw terras. Deze windschermen stijgen snel in populariteit. Dit voor zowel de particuliere markt als voor de horecasector. Dit zijn de perfecte windschermen wanneer u niet wilt boren of vijzen op het terras!

Deze windschermen kunnen verankert worden in de grond of kunnen ook mobiel gemaakt worden. Wanneer u deze schermen mobiel maakt raden wij aan om een extra gewicht toe te voegen. Hierdoor zijn ze bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Deze schermen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren, hierdoor zijn ze makkelijk te combineren zijn met onze parasols of andere windschermen!


Mobiele windschermen

Mobiele windschermen

Onze mobiele windschermen zijn de optimale oplossing wanneer u op zoek bent naar een makkelijk verplaatsbaar windscherm. Deze schermen zijn aan elkaar verbonden via scharnieren, hierdoor kan de gebruiker zelf de hoek van het windscherm kiezen. Dit scherm is daarnaast makkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is. Hierdoor verliest u geen ruimte op uw terras.

Deze schermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, hierdoor kan u zelf het meest passende model kiezen voor uw terras. Deze schermen zijn zeer populair voor particulier terrassen. Doordat deze windschermen niet verankert kunnen worden raden wij aan om dit windscherm veilig op te bergen bij extreme weersomstandigheden of wanneer het scherm niet in gebruik is

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!