Terras advies

Kies het juist type windscherm voor jouw terras!

Een windscherm kiezen is geen makkelijke keuze. Om deze keuze te makkelijker te maken kan u op de volgende pagina meer informatie terugvinden over onze modellen en over de specifieke eigenschappen. We zullen ook uitlichten welke windschermen een extra meerwaarde bieden voor een horecaterras en welke schermen een extra meerwaarde geven voor de particuliere terrassen.

Ook geven we graag wat meer informatie over de verschillende opties zoals onze mobiele windschermen, verlichting, voetsteunen…


Pergola met verlichting en verwarming

Kiezen voor een lamellen dak of een uitschuifbaar dak in mijn pergola?

Bij onze pergola’s hebben we verschillende modellen. Je kan de pergola’s opdelen in twee grote groepen. De eerste groep zijn onze pergola’s die gebruik maken van een lamellen dak, de tweede groep zijn de pergola’s die gebruik maken van een uitschuifbaar dak dat bestaat uit een PVC doek. Beide daken hebben hun eigen voordelen en zijn aan te raden voor hun specifieke situatie of locatie.

Ook geven wij op de volgende pagina graag wat meer informatie over de toe te voegen accessoires.


Pergola met zijwanden

Jouw terras het hele jaar kunnen gebruiken? Stoom je terras klaar voor de winter!

Wil jij ook na het buitenseizoen kunnen genieten van jouw tuin en terras? Dan is één van onze terrasoverkappingen de oplossing! Door de mogelijkheid om zijwanden toe te voegen en te kiezen voor de juiste accessoires kan wij voor jou een winterbestendig terras ontwerpen! Geniet van je lounge in de buitenlucht door weer en wind!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Zweefparasol met vier overkappingen

Kiezen voor een telescopische parasol of een zweefparasol?

Onze parasols zijn beschikbaar in verschillende kleuren, types en afmetingen. Maar het grote verschil tussen de parasols is de keuze voor een telescopische parasol of een zweefparasol. Ieder type van deze parasols hebben hun eigen voordelen. Beide modellen zijn zowel beschikbaar voor de horecasector als de particuliere sector.


Transarante windschermen voor de horeca

Meer opbrengst binnenhalen via je terras, hoe doe je dat?

Tegenwoordig verwacht iedere gast een bepaalde norm op vlak van buitencatering. Potentiële klanten speuren bij goed weer naar een mooi terras die de nodige bescherming biedt. Deze bescherming in combinatie met zitcomfort en uitnodigende meubels kunnen de reden zijn dat klanten kiezen voor jouw terras. En uiteraard is een logisch gevolg hiervan dat er een toename is in de bestellingen. Lees op de volgende pagina meer over een winstgevend terras!


Dit windscherm met houten paneel is populair in de horecasector

Personaliseer jouw terras! Gebruik je terras om je te positioneren in de horecasector

Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw terras te personaliseren. ZO kan je al je terraselementen laten matchen door te kiezen voor de juiste kleuren. Ook bedrukking van de schermen en parasoldoeken is mogelijk om jouw terras nog meer karakter te geven!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Telescopische parasol

De juiste parasol kiezen voor jouw terras!

Een parasol is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de horecasector. Naast bescherming dient een parasol ook als eye catcher en kan het klanten binnenbrengen op jouw terras. Wie wil er op een warme dag nu niet genieten van een beetje schaduw op een terras? Naast de keuze van het type parasol zijn er ook de keuzes voor de juiste accessoires en voor de beste bevestiging. Op de volgende pagina kan u meer algemene informatie terugvinden die u zal helpen in de keuze voor de juiste parasol.


Jouw horecaterras in 8 stappen:

Jouw eigen horecaterras opstarten is een hele uitdaging, er zijn veel elementen waarmee u rekening moet houden. Om u te helpen in deze uitdaging hebben wij een stappenplan uitgewerkt waarin u enkele belangrijke puntjes kan terugvinden rond het uitwerken van jouw terras!

Ontdek het stappenplan op de volgende pagina en stoom samen met ons jouw terras klaar!