Pergola met lamellen dak en zijwanden: pergola Varia


Onze pergola Varia is één van onze horizontale pergola’s die gebruik maakt van een lamellen dak en die automatisch zijn voorzien van ingebouwde zijwanden.“

  • Pergola met zijwanden
  • Pergola voor in de tuin
  • Pergola met lamellen dak

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Varia

De pergola varia is één van onze pergola’s met een lamellen dak. In de structuur van deze pergola’s zijn de opties om zijwanden te plaatsen ingewerkt. Hierdoor passen de zijwanden perfect in de gehele opstelling. Deze pergola kan de maximale bescherming van een pergola garanderen. De combinatie van een lamellen dak en zijwanden geeft een bescherming tegen regen, wind en zon. Hierdoor kan u het hele jaar door genieten van uw terras, ook ‘s avonds.
Het lamellen dak is te besturen via onze afstandsbediening. Deze lamellen zijn te roteren van 0° – 120°. Hierdoor is de pergola makkelijk af te stemmen op de stand van de zon. Hierdoor kan u ook in warme dagen extra schaduw brengen.

De steunpilaren van deze pergola zijn gemaakt uit gepoedercoat aluminium. Hierdoor is de opstelling roestrvij en van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben onze pergola’s een zeer lange levensduur. De pergola’s zijn beschikbaar in een eilandversie of een leunversie. De eilandversie zorgt ervoor dat deze pergola op zichzelf kan staan. De leunversie zal verbonden worden aan het gebouw of de woning, het dient als een verlengstuk van de woning en is een optimale oplossing om extra ruimte te creëren op het terras.

Door de geïntegreerde zijwanden kan deze pergola zorgen voor een extra afgesloten ruimte. Hierdoor zorgt deze pergola ook voor een bescherming tegen wind. Binnen de pergola kunnen er ook verlichtings-en verwarmingsaccessoires toegevoegd worden.

Minimale breedte2000 mm
Maximale breedte5000 mm
Minimale diepte2000 mm
Maximale diepte7400 mm
Zijwanden:Geïntegreerd in de pergolastructuur

Vraag hier uw gratis offerte aan!


Mogelijke afmetingen: