Pergola met een lamellen dak: Pergola Joy


Pergola Joy is één van onze horizontale pergola’s met lamellen dak. Deze pergola is ontworpen voor de kleinere oppervlaktes.

  • Pergola met lamellen en zijwanden
  • Pergola voor particulieren
  • Pergola verbonden aan woning
  • Pergola in tuin

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Joy

Het pergolamodel Joy is één van onze bioklimatische pergola’s die gekenmerkt worden door hun lamellen dak. Dit lamellen dak is handmatig te besturen door gebruik te maken van onze afstandsbediening. De lamellen zijn makkelijk te oriënteren van 0° tot 120°. Hierdoor heeft de gebruiker de mogelijkheid om de lamellen af te stemmen op de stand van de zon. Eenmaal gesloten biedt een lamellen dak de optimale beschermen tegen regen en uv-straling.

Terrassen Van Hoof garandeert kwaliteit en stevigheid. Voor deze reden werken we met steunvoeten die een omtrek hebben van 13x13cm en een omtrekframe van 25 cm. De steunpilaren en lamellen zijn ontworpen uit Aluminium waardoor de opstelling roestvrij is.

Deze pergola is niet voorzien van ingebouwde zonneschermen. Mocht u toch interesse hebben in wanden voor deze opstelling is dit uiteraard altijd mogelijk. Door te kiezen voor zijwanden beschermd u uzelf ook tegen wind en zal ’s avonds de temperatuur makkelijker te regelen zijn. Deze opstelling kan ook gecombineerd worden met onze verlichtings en verwarmingsaccessoires.

Deze pergola is ook perfect te combineren met onze parasols en windschermen.

Minimale breedte2000 mm
Maximale breedte4500 mm
Minimale diepte2100 mm
Maximale diepte6900 mm
Zijwanden:Kunnen als extra accessoire bevestigd worden. De zijwanden zijn niet opgenomen in de structuur.

Vraag hier uw gratis offerte aan!