Pergola met lamellen: Pergola Twist

Horizontale pergola die gebruik maakt van een lamellen dak. Deze pergola is ontworpen voor de grotere oppervlaktes.

  • Alleenstaande pergola met lamellen
  • Pergola met glazen zijwanden
  • Aanhangende pergola
  • Pergola met een lamellen dak

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Pergola Twist

De pergola Twist is één van de grote horizontale pergola’s met een lamellen dak. Dit dak beschermd de gebruiker tegen regen en een bepaalde hoeveelheid sneeuwval. Het lamellen dak is te besturen via de afstandsbediening en zijn makkelijk te oriënteren van 0° tot 120°. Hierdoor kan je het dak makkelijk afstemmen op de noden van het terras en de stand van de zon.
De steunpilaren van deze pergola zijn ontworpen uit gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat de pergola roestvrij en kwalitatief is. Hierdoor hebben ze dan ook een zeer lange levensduur.

Deze pergola is beschikbaar in een eilandversie en een leunversie. De eilandversie zorgt ervoor dat de pergola op zichzelf kan staan ls de ondergrond dit toelaat. De leunversie verbindt de pergola met de woning / het gebouw. Hierdoor zorg je voor een extra ruimte aan de woning.

De structuur van de pergola is niet voorzien op het implementeren van zijwanden. Maar zijwanden zijn wel toe te voegen als extra accessoire. Hierdoor kan u glaswanden, zonnedoeken of windschermen toevoegen aan de pergola.

Minimale breedte2000 mm
Maximale breedte5000 mm
Minimale diepte2100 mm
Maximale diepte7500 mm
Zijwanden:Kunnen als extra accessoire bevestigd worden. De zijwanden zijn niet opgenomen in de structuur.

Vraag hier uw gratis offerte aan:


Mogelijke afmetingen: