Soorten parasols

Onze soorten parasols:

Er zijn verschillende soorten parasols. Parasols zorgen voor een optimale bescherming tegen Uv-straling. Daarnaast zorgen ze voor extra schaduw op het terras! Hierdoor kunnen gasten op warme dagen verkoeling zoeken op het terras. Deze bezoekers zullen dankzij de parasols dus ook langer vertoeven in uw zaak.

Binnen de parasols is er een ruime keuze aan modellen. We kunnen de parasols opdelen in twee hoofdgroepen. Eerst en vooral hebben we de telescopische parasols en daarnaast hebben we de zweefparasols.

Ook kunnen onze parasols gecombineerd worden met zijwanden en verlichting/verwarmingsaccesoires. Hierdoor is uw parasol ook bij slechter/kouder weer een meerwaarde voor het terras!

Telescopische parasols

Een telescopische parasol is een parasol waarbij de steunbuis centraal in de overkapping staat. Deze parasols zijn vaak te vinden op horecaterrassen en kunnen een groot oppervlakte overkappen. Momenteel kan één parasol tot wel 49m² overkappen. Deze parasols hebben verschillende mogelijkheden tot montage, zo kunnen ze in de grond verankert worden of kunnen ze via extra gewicht vastgemaakt worden aan de grond.

Deze telescopische parasols zijn ervoor ontworpen dat wanneer u de parasol sluit uw meubilair niet verplaatst moet worden; Daarnaast zijn deze parasols heel makkelijk in gebruik en kan u ze personaliseren met onze accessoires of bedrukking.

Zweefparasols

Een zweefparasol is één van de nieuwere types parasols. Deze parasols hebben een steunbuis die zich buiten de overkapping bevindt. Hierdoor verliest u onder de overkapping geen ruimte, kan u meer meubilair voorzien en dus meer gasten plaatsen. Aan onze zweefparasols kunnen één tot vier overkappingen voorzien worden. Deze overkappingen kunnen aan elkaar verbonden worden door goten waardoor u van een gehele overkapping kan genieten.

De zweefparasols zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Daarnaast is bedrukking van het doek mogelijk en kunnen er verschillende accessoires zoals verlichting en verwarmingselementen toegevoegd worden.

Accessoires voor de parasol

Verlichting:

Onze parasols kunnen voorzien worden van verlichting. Er is een ruime keuze aan verlichtingsaccessoires die verwerkt kunnen worden in de parasol. Deze verlichtingselementen zijn ook beschikbaar met een batterij waardoor ze snel weggenomen kunnen worden.

Door verlichting te voorzien in de parasol kunnen uw gasten ook ‘s avonds genieten van jouw terras!

Verwarming:

Door gebruik te maken van onze verwarmingselementen kan u uw terrasgasten verwarmen onder uw parasolopstelling. Hierdoor is uw pergola een extra meerwaarde ‘s avonds of op de koudere dagen.

De verwarmingselementen werken met straalverwarmers die gemonteerd worden op de parasols.

Zijwanden voor jouw parasol:

Wil je jouw parasol volledig kunnen afschermen en je gasten bij weer en wind laten genieten van jouw terras? Combineer dan jouw parasol met onze zijwanden. Door te kiezen voor onze zijwanden zitten je gasten beschermd tegen regen en wind.

Wanneer u onze zijwanden combineert met onze straalverwarmers kan u de ruimte makkelijk verwarmen en warm houden.

Onze zijwanden hebben een geïntegreerde deur waardoor de parasol makkelijk toegankelijk blijft

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!