Uittrekbaar windscherm Lille

Uittrekbaar windscherm Lille

Het uittrekbaar windscherm Lille is één van onze UP/DOWN windschermen. Deze modellen kunnen op een makkelijke manier uitgeschoven of ingeschoven worden in de hoogte. Dit maakt dit uittrekbaar windscherm een zeer handig windscherm om te plaatsen op uw terras of in uw tuin. Deze windschermen zijn omrand door ALU profielen. Deze windschermen staan zeer dicht bij de Athena windschermen. Het grootste verschil tussen Lille en Athena is dat het model Lille ook aan de ruit volledig omrand is. Het windscherm is beschikbaar in verschillende standaardkleuren maar kan ook via maatwerk in iedere mogelijke kleur ontworpen worden.

Het materiaal van deze profielen bestaat uit gepoederlakt Aluminium met interne bevestiging dankzij roestvrij stalen onderdelen. De ruit van dit windscherm bestaat uit gehard veiligheidslas van hoge kwaliteit.

Dit windscherm kan gemonteerd worden met onze steunbuis voetsteunen. Doordat de kleuren van dit windscherm zeer ruim zijn kan dit windscherm makkelijk afgesteld worden op de stijl van uw terras. Dit windscherm is makkelijk te combineren met onze andere windschermen en onze parasols. De onderste filling van het windscherm kan bestaan uit één van onderstaande materialen.


Afmetingen

Standaard hoogte (scherm naar boven)1500 mm
(kan afwijken door de materiaalsoort)
1735 mm
(kan afwijken door de materiaalsoort)
Standaard hoogte
(Scherm naar beneden)
898 mm
(kan afwijken door de materiaalsoort)
982 mm
(kan afwijken door de materiaalsoort)
Standaard lengte705 mm1345 mm1985 mm
Alle maatwerk is mogelijk!

Standaard kleuren

Alle RAL-kleuren beschikbaar voor een éénmalige opstartkost

Te combineren voetsteun

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!