Het perfecte windscherm voor jouw terras


Windschermafsluiting voor jouw terras:

In dit land wordt de terrasomzet helaas vaak zwaar getroffen door ongunstige weersomstandigheden. Het weer kan heel snel omslaan. De momenten dat de zon wel schijnt is er soms dan weer een sterke wind wat ervoor kan zorgen dat een terras zonder beschutting minder bezocht zal worden.

Aangezien het weer altijd onvoorspelbaar zal blijven in België heeft een horecazaak twee opties: Ze kunnen kiezen om te werken zonder terras en zich erbij neerleggen dat ze een hele groep klanten mislopen of ze kunnen kiezen om te investeren een windschermopstelling. Door te kiezen voor een windschermopstelling kan iedereen genieten van jouw terras en zorg je voor een extra ruimte aan jouw restaurant bij goede dagen.

Hoeveel omzet verlies ik wanneer ik niet kies voor een terras?

Wij komen dagelijks in contact met verschillende horecazaken die meer informatie vragen over de nood van een terras. We zien vaak een foute redenatie terugkomen en dat is de volgende: “Wij zouden liever niet investeren in een terras, we liggen er niet van wakker dat onze huidige klanten eens bij een naburige zaak gaan eten om te genieten van het terras. Nadien komen ze wel terug”

Wanneer een vaste klant van jouw zaak een concurrent ontdekt is er altijd een realistische kans dat de ervaring bij de concurrent zeer goed bevalt en dat je daardoor mogelijks klanten verliest. Je moet het omzetverlies van een klant die bij een concurrent gaat gaan eten niet berekenen als bijvoorbeeld “30 euro verloren omdat hij niet bij mij heeft gegeten”, je moet dit bekijken als een klant die mogelijks niet meer terugkomt. En wanneer je dan de berekening maakt van een vaste klant die wekelijks kwam dineren en nu altijd gaat eten bij de concurrent is dit wel een groot verlies.

Door deze situatie even te schetsen met een voorbeeld uit een andere sector zal het verhaal mogelijks duidelijker worden:

Stel je bent al jaren klant bij Delhaize maar door verbouwingen aan de zaak ben je genoodzaakt om naar de Colruyt te gaan shoppen tot de Delhaize weer open is. Er is altijd de kans dat Colruyt jou bevalt en dat je niet meer terugkeert naar Delhaize.

Er is dus een grote overweging te maken bij de beslissing om al dan niet te gaan voor een terras.

Welk type windscherm kies ik het beste voor mijn terras:

KLASSIEKE WINDSCHERMEN:

Onze klassieke windschermen bieden een optimale bescherming voor horeca en particulieren

Onze Klassieke windschermen zijn de typische windschermen die je ziet bij de meeste horecazaken. Deze windschermen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en de onderste panelen zijn beschikbaar in verschillende materialen.

Deze windschermen kunnen makkelijk bedrukt worden met een logo en zijn een grote meerwaarde voor horecaterrassen.

Jouw Klassiek windscherm kiezen in 3 stappen:

Stap 1: Kies het model dat u graag zou willen voor jouw terras en de gewenste kleur

Er zijn verschillende uitvoeringen bij de Klassieke windschermen. In principe werken al deze modellen volgens hetzelfde principe, het enige verschil is het uitzicht. Eenmaal u het model heeft gekozen kan u de kleuren van de profielen bepalen. Door deze keuze heeft u de mogelijkheid om de windschermen perfect af te stemmen op de noden van het terras. De kleuring van de schermen is inbegrepen voor standaardkleuren, maar voor een éénmalige opstartkost zijn alle andere Ral-kleuren beschikbaar. U kan de mogelijk RAL-kleuren terugvinden via onderstaande link: Ral

Stap 2: Kies het gewenste materiaal voor de panelen van jouw windscherm:

De panelen van onze windschermen worden in de meeste gevallen ontworpen uit Klaar glas. Maar u heeft voor de onderste panelen ook een ruime keuze aan andere materialen. Zo kan u gaan voor:
– Aluminium
– Klaar glas
– Gezuurd glas
– Twinson
– Hardhout

Stap 3: Opmeten en keuze van de voetsteunen samen met één van onze specialisten

Als finale stap komen wij het terras opmeten zodat wij zeker over de juiste afmetingen beschikken en geven we u meer uitleg over de producten. Zo heeft u bijvoorbeeld een keuze in verschillende soorten voetsteunen.

UITSCHUIFBARE WINDSCHERMEN:

Uitschuifbare windschermen zorgen dat uw bezoekers bij alle weersomstandigheden optimaal kunnen zitten op uw terras

Onze uitschuifbare windschermen zijn ontworpen om de gebruiker een extra gebruiksgemak te geven. Dankzij deze windschermen kan de gebruiker zelf kiezen tussen het al dan niet gebruiken van de beschutting. Bij mooi weer kunnen deze schermen naar beneden geschoven worden en kan u genieten van een briesje. Bij slecht weer schuif je het scherm weer omhoog en zit je optimaal beschermd tegen weer en wind.

Onze verschillende modellen

Binnen de uitschuifbare windschermen is er opnieuw een ruime keuze aan mogelijke modellen. Binnen deze windschermen hebben sommige modellen wel degelijk een andere functie dan de andere modellen. Zo zijn er bepaalde windschermen die worden aangeraden om te gebruiken in pergola’s terwijl andere modellen op zichzelf kunnen staan.


TRANSPARANTE WINDSCHERMEN

Transparant windscherm op muurtje

Onze transparante windschermen zijn ontworpen om te zorgen voor transparantie op het terras. Deze schermen laten de gebruiker volledig genieten van het uitzicht van het terras en ook zal de stijl van uw terras niet gebroken zijn aangezien deze schermen volledig uit glas bestaan.

Deze schermen hebben een model voor op muurtjes te monteren en een model dat volledig op zichzelf kan staan als windscherm.

Mogelijke transparante windschermen:

Kies het model dat u graag zou willen voor jouw terras en de gewenste kleur

Deze transparante windschermen zijn beschikbaar in twee verschillende modellen. Ieder model is ontworpen voor een specifieke situatie. Het eerste model is het windscherm Deinze, dit windscherm kan geheel op zichzelf staan en is hoog genoeg om effectief te dienen als windscherm. Het tweede windscherm in deze reeks is het windscherm Gent. Dit model is ontworpen om geplaatst te worden op een verhoog of op een muurtje.

CASABLANCA WINDSCHERMEN:

De nieuwste terrastrend: het multifunctioneel windscherm

Combineer jouw windscherm met een bloembak en/of zitbank!

Door te kieren voor een Casablanca windscherm zorgt u ervoor dat u kiest voor een windscherm met geïntegreerde bloembak en/of zitbank. Hierdoor heeft uw windscherm naast het bieden van bescherming ook een extra meerwaarde. De bloembakken zorgen voor extra bloemenpracht op het terras en brengen een speciale sfeer op het terras. Door te spelen met de verschillende kleuren van de bakken en de bloemen/planten kan u uw terras in een eigen jasje steken.

Onze windschermen met geïntegreerde bloembak zorgen dan weer voor extra zitplaatsen op uw terras tegen een democratische prijs. Daarnaast zorgt dit windscherm ervoor dat u geen ruimte verliest op he terras. Wij voorzien ook met plezier de nodige kussens in de gewenste kleuren.

Door extra gewicht toe te voegen in de bloembak of de zitbank van dit windscherm heeft dit windscherm geen verankering nodig in de ondergrond. U hoeft dus niet te boren of te vijzen wanneer u voor deze schermen kiest!

Daarnaast kunnen deze schermen perfect ontworpen worden als mobiele opstelling!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!