Windscreen Sylt


Technische tekening van het windscherm Sylt

Windscreen Sylt

Het windscreen Sylt is een klassiek windscherm. Deze schermen bestaan uit twee fillings, de bovenste filling kan bestaan uit klaar of gezuurd glas. De dikte van dit glas is 5 millimeter.
De onderste filling kan bestaan uit alle materiaalsoorten die wij aanbieden. Deze windschermen zijn makkelijk te vergelijken met onze Paris windschermen. Het grootste verschil tussen de twee windschermmodellen is dat bij deze schermen het glas gelijk loopt met de profielen. Deze windschermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren waardoor u deze schermen kan aanpassen aan de stijl van uw terras. Het materiaal van dit windscherm bestaat uit gepoederlakt Aluminium met interne verbindingen via roestvrij stalen onderdelen.

Het windschermmodel Sylt kan ook perfect gecombineerd worden met de andere schermen die wij aanbieden waardoor u uw terras perfect kan afstemmen op uw noden. Deze schermen worden ook vaak gecombineerd met onze parasols dankzij de keuze van de kleur.

De bovenste filling van deze windschermen bestaat in de meeste gevallen uit Klaar glas, het onderste paneel is beschikbaar uit volgende materialen:

Alu
Klaar glas
Gezuurd glas
Twinson
Hardhout

Afmetingen

Standaard hoogte1537 mm
(kan afwijken door de materiaalsoort)
1772 mm
(kan afwijken door de materiaalsoort)
Standaard lengte692 mm1332mm1972mm

Standaard kleuren

Andere Ral-kleuren zijn beschikbaar voor een kleine opstartkost

Te combineren voetsteunen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!