Windschermen met bloembak: Fleury


Technische tekening Fleury

Windschermen met bloembak: Fleury

Ontdek onze windschermen met bloembak model Fleury. Dit windscherm is net als onze Casablanca windschermen ontworpen voor multifunctionaliteit. Deze schermen bieden een bescherming tegen wind, stof, onaangename geuren… Daarnaast zorgen deze schermen ook voor extra groen op het terras.
Dit windscherm verschilt van de Casablanca windschermen doordat deze schermen beschikbaar zijn in meerdere materialen. De bloembakken van deze schermen zijn ook aanzienlijk hoger.

Door het gewicht dat geplaatst kan worden in de bloembakken hoeven deze schermen niet verankert te worden. Hierdoor hoeft u niet te boren op jouw terras. Deze schermen kunnen ook mobiel gemaakt worden. Door de ruime keuze aan kleuren zijn deze schermen makkelijk te combineren met onze parasols.


Afmetingen

Standaard lengte500 mm1332 mm
Standaard breedte 500 mm
Standaard hoogte1500 mm
Alle maatwerk is mogelijk!

Standaard kleuren

Alle Ral-kleuren zijn beschikbaar!


Verankering van de windschermen

Veranker het windscherm in de grond zodat dit windscherm optimale stabiliteit geniet. Met deze verankering is enkel een montage van standaardvoeten mogelijk en verliest de Casablanca de mobiele mogelijkheden

Verankering door gewicht

Veranker het windscherm door een extra gewicht toe te voegen aan de bloembak. Een gewicht van minimum 250kg is aangeraden. Bij deze verankering zijn de mobiele mogelijkheden behouden

Mogelijke voetsteunen

Standaard voetjes

Wieltjes
Ming voetjes

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!