Windscherm met zitbank: Casablanca Sit


Technische tekening windscherm met zitbank

Windscherm met zitbank: Casablanca Sit

Op zoek naar een windscherm met zitbank? Da is de Casablanca Sit het windscherm dat u zoekt! Dit multifunctioneel windscherm combineert een windscherm met een zitbank. Hierdoor zit de gebruiker optimaal beschermd. Daarnaast zorgt dit model ook voor extra zitplaatsen tegen een zeer democratische prijs. Hierdoor is dit windscherm makkelijk te gebruiken in zowel de privé als de horecasector.

De Casablanca Sit is makkelijk te combineren met onze andere Casablanca windschermen. Hierdoor kan u makkelijk zelf een totaalterras opbouwen met deze schermen. Deze schermen worden ook vaak gecombineerd met onze Klassieke windschermen en onze parasols.

Door extra gewicht toe te voegen in de zitbanken hoeven deze schermen niet verankert te worden in de ondergrond. Hierdoor zijn deze schermen ook beschikbaar in een mobiele versie. Deze windschermen zijn beschikbaar in alle mogelijke Ral-kleuren waardoor ze perfect passen bij de stijl van ieder terras.


Afmetingen

Standaard lengte1000 mm1500 mm2000 mm
Standaard breedte
607 mm
Standaard hoogte1660 mm
Alle maatwerk is mogelijk!

Standaard kleuren

Andere Ral-kleuren zijn beschikbaar voor een kleine opstartkost

Verankeren in de grond

Veranker het windscherm in de grond zodat dit windscherm optimale stabiliteit geniet. Met deze verankering is enkel een montage van standaardvoeten mogelijk en verliest de Casablanca de mobiele mogelijkheden

Verankering door gewicht

Veranker het windscherm door een extra gewicht toe te voegen aan de bloembak. Een gewicht van minimum 250kg is aangeraden. Bij deze verankering zijn de mobiele mogelijkheden behouden

Mogelijke voetsteunen

Standaard voetjes

Wieltjes
Ming voetjes

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!