Windscherm met een bloembak: Casablanca 607


Windscherm met een bloembak: Casablanca 607

Op zoek naar een windscherm met een bloembak? Onze Casablanca Flowerbox is één van onze nieuwste en meest multifunctionele windschermen. Deze windschermen worden gecombineerd met een geïntegreerde bloembak. Hierdoor beschermen deze windschermen niet enkel het terras tegen wind, stof en onaangename geuren. Deze schermen brengen een groene toets op het terras dankzij de bloemenpracht die ze meebrengen.

Deze windschermen stijgen snel in populariteit voor zowel de horeca als de particulierensector. De montage is mogelijk zonder een verankering in de grond. Door het gewicht in de bloembak kunnen deze schermen los staan op het terras. Ze zijn ook beschikbaar in een mobiele versie.

Deze windschermen zijn mogelijk in alle RAL-kleuren voor een éénmalige opstartkost per kleur, daarnaast zijn alle maatwerken mogelijk. Deze windschermen kunnen makkelijk gecombineerd worden met onze parasols, pergola’s en Klassieke windschermen.


Afmetingen

Standaard lengte1000 mm1500 mm
Standaard breedte 607 mm
Standaard hoogte1660 mm
Alle maatwerk is mogelijk!

Standaard kleuren

Andere Ral-kleuren zijn beschikbaar voor een kleine opstartkost

Verankering in de grond

Veranker het windscherm in de grond zodat dit windscherm optimale stabiliteit geniet. Met deze verankering is enkel een montage van standaardvoeten mogelijk en verliest de Casablanca de mobiele mogelijkheden

Verankering door gewicht

Veranker het windscherm door een extra gewicht toe te voegen aan de bloembak. Een gewicht van minimum 250kg is aangeraden. Bij deze verankering zijn de mobiele mogelijkheden behouden

Mogelijke voetsteunen

Standaard voetjes

Wieltjes
Ming voetjes

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!