Windscherm Paris

De windschermen Amsterdam is beschikbaar in verschillende materialen.
Paris

Windschermen Paris

Het model Paris is een klassiek windscherm. Deze schermen bestaan uit twee fillings, de bovenste filling kan bestaan uit klaar of gezuurd glas. De dikte van dit glas is 5 millimeter.
De onderste filling kan bestaan uit alle materiaalsoorten die wij aanbieden. Deze windschermen zijn makkelijk te vergelijken met onze Amsterdam windschermen. Het grootste verschil tussen de twee windschermmodellen is dat bij deze schermen de bovenrand niet omrand is door een ALU profiel. Deze windschermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren waardoor u deze schermen kan aanpassen aan de stijl van uw terras. Het materiaal van dit windscherm bestaat uit gepoederlakt Aluminium met interne verbindingen via roestvrij stalen onderdelen.

Het windschermmodel Paris kan ook perfect gecombineerd worden met de andere schermen die wij aanbieden waardoor u uw terras perfect kan afstemmen op uw noden. Deze schermen worden ook vaak gecombineerd met onze parasols dankzij de keuze van de kleur.

De bovenste filling van deze windschermen bestaat in de meeste gevallen uit Klaar glas, het onderste paneel is beschikbaar uit volgende materialen:

Alu
Klaar glas
Gezuurd glas
Twinson
Hardhout


Afmetingen

Standaard hoogte1537 mm
(kan afwijken door materiaalsoort)
1772 mm
(kan afwijken door materiaalsoort)
Standaard lengte692mm1332mm1972mm
Alle maatwerken zijn mogelijk

Standaard kleuren

Alle RAL-kleuren beschikbaar voor een éénmalige opstartkost

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!