Parasols


Ontdek onze parasols!

Een sterke, professionele parasol kopen? Terrassen Van Hoof biedt een ruim aanbod aan stevige parasols. Binnen onze parasols hebben we een onderverdeling in telescopische parasols en hangparasols. Onze parasols zijn aan verschillende tests onderworpen geweest en presteren ook in de slechtere weersomstandigheden!

Ontdek onze verschillende types parasols:

  • Een telescopische parasol is gekenmerkent door de steunbuis die zich middenin de overkapping bevindt
  • telescopische parasols
  • Telescopische parasol

Telescopische parasols

Een telescopische parasol is het meest voorkomend in de horeca. De grote troef van dit type parasol is dat je met één parasol een zeer groot oppervlakte kan beschermen tegen regen en zon. Daarnaast blijft de parasol bij het openen en sluiten boven uw terras meubilair waardoor u niet telkens het terras hoeft te herschikken. Binnen onze telescopische parasols beschikkan we over 4 verschillende types parasols. Ieder type met zijn eigenschappen en voordelen. Dankzij de ruime keuze aan parasols kunnen wij verzekeren dat we een geschikte parasol kunnen aanbieden voor ieder terras. Deze parasols zijn zeker en vast ook beschikbaar voor de particuliere markt! Onze parasols zijn ook ontworpen om perfect te passen bij onze windschermen en pergola’s


  • Zweefparasol met vier overkappingen
  • Verdraaibare zweefparasol

Zweefparasol

Een zweefparasol (ook gekend als een hangparasol) is het tweede type parasols die we aanbieden. Deze parasols werken met een centrale steunbuis waaraan één tot vier parasoloverkappingen verbonden kunnen worden. Hierdoor hinderen deze parasols het meubilair niet en kan u onder de overkapping makkelijk tafels plaatsen zonder rekening te hoeven houden met de steunpilaar. Binnen de zweefparasols bieden we drie verschillende parasols aan, iedere parasol met zijn eigen eigenschappen. Dankzij de ruime keuze aan parasols kunnen wij verzekeren dat we een geschikte parasol kunnen aanbieden voor ieder terras. Deze parasols zijn zeker en vast ook beschikbaar voor de particuliere markt! Onze parasols zijn ook ontworpen om perfect te passen bij onze windschermen en pergola’s!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!

Terrassen Van Hoof

Steenweg op Vilvoorde 112,
1745 Opwijk
tel. 052 35 55 54
Mail: info@terrassen-vanhoof.be

Contacteer ons voor meer informatie!