Vraag nu uw offerte aan

Op zoek naar een windscherm voor jouw particulier of horecaterras?
Terrassen Van Hoof helpt u graag verder voor een windscherm van hoge kwaliteit.

Onze windschermen zijn getest en geprezen. En zorgen voor een optimale prestatie.
We bieden een ruime keuze aan modellen aan, zo is er voor ieder wat wils.

  • Uitschuifbar windschermen
  • Transparant windscherm

Contacteer nu en ontvang binnen
de 24 uur een offerte op maat.

Ons team staat klaar om jouw verder te helpen in de zoektocht naar jouw perfecte terrasopstelling

Wij contacteren u graag om wat meer informatie te geven over de verschillende producten en mogelijkheden voor jouw terras. Zo ontwerpen we graag een offerte op maat voor uw terras.

Windscherm met een geïntegreerde bloembak en/of zitbank

Een windscherm met bloembak en/of zitbank heeft meerdere voordelen. Het zijn de nieuwste types windschermen. Een windscherm met een bloembak zorgt naast bescherming ook voor extra bloemenpracht op uw terras. De windschermen met een zitbank zorgen voor extra zitplaatsen tegen een democratische prijs. Deze windschermen hoeven niet verankert te worden in de ondergrond en kunnen mobiel gemaakt worden door onze wieltjes. Deze schermen zijn makkelijk te combineren met onze parasols en pergola’s.

Klassieke windschermen

Onze klassieke windschermen zijn niet meer weg te denken uit de horeca sector. Deze schermen zijn ontworpen uit Aluminium profielen en gehard glas. De schermen bestaan in de meeste gevallen uit een boven- en onder paneel. De panelen zijn beschikbaar in meerdere materialen waardoor er een ruime keuze is aan combinaties. Binnen het aanbod zijn er ook heel wat budgetvriendelijke klassiekers. Deze windschermen zijn ook te combineren met onze parasols.