Hoe personaliseer ik mijn terras?


Onze producten kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Door je terras te personaliseren zorg je ervoor dat je terras extra herkenbaar is. Je zorgt als het ware voor een link tussen de producten op jouw zaak. Dit kan op verschillende manieren zoals: bedrukking van het logo, het gebruik van de juiste kleuren…

Via dit artikel geven wij wat meer informatie over hoe je je producten kan personaliseren:

Personaliseer je terras:

Windscherm voor de Horecasector

Bedrukking met logo

Bij terrassen Van Hoof heeft de klant de mogelijkheid om zijn producten op verschillende manieren te personaliseren. Zo kunnen aan onze windschermen en parasols logo’s of gegevens toegevoegd worden zodat de klanten meteen herkenning kunnen krijgen met jouw zaak.

Bij windschermen kan dat op één van de panelen en bij parsols is bedrukking op het doek zeker en vast een optie.

Windscherm frituur

Speel met de juiste kleuren

Aangezien een terras in vele gevallen een eye-catcher moet zijn is het vaak aangeraden om te kiezen voor een opvallend design. Kies voor felle kleuren waardoor mensen je zaak herkennen en onthouden!

Of breng de kleuren van jouw logo terug in de kleuren van het terras. De zijlen van onze parasols zijn beschikbaar in een ruime keuze aan mogelijkheden. Ook voor onze windschermen is personalisatie zeker mogelijk!

Unieke sfeer op jouw terras

Door het ruime aanbod aan verschillende producten kan je jouw terras uniek maken. Al onze producten zijn makkelijk met elkaar te combineren. Daarnaast kan je door bijvoorbeeld voor onze Casablanca modellen te kiezen extra bloemenpracht naar je terras brengen!