Het hele jaar genieten van jouw terras


Wilt u ook het hele jaar genieten van jouw terras?

In dit land zien we dat de horecasector vaak getroffen is door de onvoorspelbare weersomstandigheden. Hierdoor zien we dat veel terrassen die niet uitgerust zijn tegen deze weersomstandigheden niet gekozen worden door de consument.

Om jouw terras optimaal te laten presteren voorzie je best voor alle weersomstandigheden een oplossing of je focust je op bepaalde seizoenen waarop je je terrasbezoeken wilt boosten.

Een optimale terrasbescherming zorgt voor bescherming tegen uv-straling, windvlagen en neerslag. Een volledig uitgerust terras is daardoor het hele jaar bruikbaar. Wij geven hieronder graag wat meer informatie:

Jouw terras uitrusten met een windschermopstelling:

Een windscherm beschermt de gebruiker tegen sterke rukwinden, geurhinder, stof en is daarnaast een eye catcher voor jouw terras.

Ook op locaties waar bijvoorbeeld veel zand kan meegevoerd worden met de lucht kunnen windvlagen een grote ergernis zijn. Hierdoor zien we dat consumenten vaak op zoek gaan naar een terras met de nodige bescherming!

Door de ruime keuze aan windschermen is er voor iedere situatie ook een gepast windscherm. Zo zijn er de Klassieke windschermen, de uitschuifbare windschermen, de transparante windschermen en de windschermen met een geïntegreerde bloembak en/of zitbank.

Jouw terras uitrusten met een parasol:

Op warme dagen zijn mensen vaak op zoek naar een terras met extra schaduw zodat ze even kunnen verkoelen. De optimale oplossing hiervoor zijn onze parasols. Onze parasols zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Hierdoor kunnen we de parasol ook afstemmen op de noden en stijl van jouw terras.

Naast schaduw kunnen onze parasols ook gebruikt worden in koudere dagen of ‘s avonds dankzij hun verschillende accessoires. Het is makkelijk om verlichting en/of verwarming te plaatsen in de parasol. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld rokers op een comfortabele manier genieten van hun rooksessie of kan je in de avond toch mensen plaatsen onder de parasol. Ook zijwanden zijn beschikbaar om de gasten te beschermen tegen wind of schuine neerslag.

Jouw terras uitrusten met een pergola

Wil je gaan voor de optimale terrasbescherming? Dan is een pergola iets voor jouw terras! Onze pregola’s zijn ontworpen uit Aluminium en zijn zeer makkelijk bestuurbaar. Een pergola biedt een bescherming tegen regen, wind, uv straling en een beperkte hoeveelheid sneeuwval. Kort samengevat een pergola zorgt ervoor dat u tegen alle mogelijke weersomstandigheden beschermd bent.

Binnen de pergola’s heeft u de keuze om te werken met een lamellen dak of een uitschuifbaar dak uit PVC-doek. Ook heeft u de keuze om zijwanden toe te voegen aan uw opstelling. Dat kan via een windscherm, een glazen wand of via ingebouwde screens.

Ook het toevoegen van verwarming en verlichting accessoires is mogelijk op deze pergola’s. Hierdoor kan u optimaal genieten bij alle temperaturen.