Extra opbrengsten via een terras!


Hoe krijg je extra opbrengsten via een terras?

Een terras aankopen mag niet zomaar gezien worden als een uitgave. Wanneer u een terras koopt als horecazaak moet u het terras zien als een investering in uw zaak die automatisch zal worden terugverdient door extra bezoekers. Naast bescherming van uw terras zorgen de juiste producten ook voor een mooie uitstraling, professionele look, extra zitplaatsen en een eye catcher voor passanten.

Hoeveel omzet verlies ik wanneer ik niet kies voor een terras?

Wij komen dagelijks in contact met verschillende horecazaken die meer informatie vragen over de noodzakelijkheid van een terras. We zien vaak een foute redenatie terugkomen en dat is de volgende: “Wij zouden liever niet investeren in een terras, we liggen er niet van wakker dat onze huidige klanten eens bij een naburige zaak gaan eten om te genieten van het terras. Nadien komen ze wel terug”

Wanneer een vaste klant van jouw zaak een concurrent ontdekt is er altijd een realistische kans dat de ervaring bij de concurrent zeer goed bevalt en dat je daardoor mogelijks klanten verliest. Je moet het omzetverlies van een klant die bij een concurrent gaat gaan eten niet berekenen als bijvoorbeeld “30 euro verloren omdat hij niet bij mij heeft gegeten”, je moet dit bekijken als een klant die mogelijks niet meer terugkomt. En wanneer je dan de berekening maakt van een vaste klant die wekelijks kwam dineren en nu altijd gaat eten bij de buur is dit wel een groot verlies.

Door deze situatie even te schetsen met een voorbeeld uit een andere sector zal het verhaal mogelijks duidelijker worden:

Stel je bent al jaren klant bij Delhaize maar door verbouwingen aan de zaak ben je genoodzaakt om naar de Colruyt te gaan shoppen tot de Delhaize weer open is. Er is altijd de kans dat Colruyt jou bevalt en dat je niet meer terugkeert naar Delhaize.

Er is dus een grote overweging te maken bij de beslissing om al dan niet te gaan voor een terras.

Hoe kan een terras dan leiden tot meer opbrengsten?

Jouw terras als eyecatcher

Door te kiezen voor de juiste kleuren en producten kan jouw terras de aandacht trekken van voorbijgangers. Zo kan er gewerkt worden met felle kleuren of kan je kiezen voor een klassieke uitstraling. Doordat onze producten zeer goed met elkaar gecombineerd kunnen worden kan u gaan voor een totaalterras.

Een mooi terras kan mensen overtuigen om te kiezen voor jouw terras. Mensen kiezen een restaurant door het eerste wat ze zien, en dat is in vele gevallen het terras. Daardoor is een mooi ogend terras zeker een meerwaarde!

Bescherm jouw gasten tegen weer en wind

Door de juiste producten te plaatsen op jouw terras kan je jouw gasten een optimale bescherming geven. Hierdoor kunnen jouw gasten optimaal genieten van jouw terras.

Hierdoor kan jouw terras ook ‘s avonds of bij koudere dagen ingezet worden. Wat een reden kan zijn voor mensen om te kiezen voor jouw zaak. Dankzij de verwarming en verlichtingselementen is het altijd aangenaam op het terras.

Zorg voor extra zitplaatsen

Aangezien het aantal zitplaatsen vaak beperkt is door de grootte van het gebouw is het niet makkelijk om extra zitplaatsen te voorzien. Een makkelijke oplossing is kiezen voor een terras met kwalitatieve producten. Door bijvoorbeeld te kiezen voor onze Casablanca Sit windschermen of onze zweefparasols zorg je voor een extra ruimte aan je zaak die extra zitplaatsen geeft tegen een democratische prijs.

Daardoor is een terras de ideale methode om jouw zaak uit te breiden. En door te kiezen voor een pergola of een afgesloten parasol is uw terras gedurende het hele jaar bruikbaar.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Twijfel niet om ons te contacteren!
Wij proberen binnen de 24 uur te reageren op uw vraag!