De juiste parasol kiezen voor jouw terras


Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe parasol zijn er meerdere keuzes en overwegingen te maken tijdens uw kiesproces. Zo moet u het juiste model, de juiste kleuren, het type voetsteun en de accessoires kiezen. En om deze keuzes tot een goed einde te brengen helpen wij u graag verder met even de verschillende mogelijkheden te overlopen.

De juiste parasol kiezen:

Bij de keuze van het type parasol bedoelen we vooral de keuze tussen een telescopische en een zweefparasol. Beide type parasols hebben hun eigenschappen en zijn bruikbaar in zowel de particuliere markt als de horecamarkt.

Een telescopische parasol is een parasol waarbij de steunbuis zich centraal van de overkapping bevindt. Deze parasols kunnen een zeer groot oppervlakte overkappen. Deze parasols zijn ontworpen zodat het meubilair niet verplaatst moet worden bij het openen en sluiten van de parasol. Hierdoor kan is je terras makkelijk te overkappen wanneer u maar wilt.

Een zweefparasol is herkenbaar aan de steunbuis die zich buiten de overkapping bevindt. Hierdoor verlies je met deze parasol geen ruimte onder de parasol en kunnen er meer gasten geplaatst worden onder de parasol.

Om jouw parasol nog specialer te maken is er de mogelijkheid om je parasol te personaliseren. Dit kan door de juiste kleuren te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld de kleuren van je logo laten terugkeren in het doek of de steunbuis. Ook kunnen de doeken van de parasol bedrukt worden met het logo van jouw bedrijf. Hierdoor zorgt u ervoor dat mensen meer awareness houden voor jouw bedrijf.

Kies de accessoires voor jouw pergola

Voor onze parasols is er een ruime keuze aan verschillende types accessoires. Deze accessoires verbeteren de omstandigheden van de bezoekers waardoor ze optimaal kunnen genieten. De accessoires zijn ontworpen om de gebruiksduur van deze parasols te verhogen. Hierdoor zijn ze bruikbaar bij koudere dagen en ‘s nachts.

Verwarming & verlichting:

Door onze verwarmingselementen die werken met straalbranders kan u makkelijk de temperatuur regelen binnen de parasol. Hierdoor kan u uw terras gebruiken op koudere dagen of kan u bijvoorbeeld een warme rookruimte voorzien voor uw gasten. Door de verlichtingselementen die werken met LED kan u dag en nacht gebruik maken van het terras.

Zijwanden

Om uw parasol nog meer te beschermen tegen weer en wind kan u kiezen om te werken met windschermen of kan u kiezen voor onze zijwanden. Deze wanden houden de warmte vast en beschermen tegen windvlagen.

De juiste voetsteun kiezen:

Onze parasols kunnen geplaatst worden via verschillende types voetsteunen. Iedere voetsteun geschikt voor zijn eigen situatie. U kan kiezen voor een tegelvoet, een vloerplaat of een grondverankering. Met de tegelvoet hoeft u uw parasol niet verankeren in de ondergrond. Hierbij werken we met gewichtblokken die ervoor zorgen dat de parasol niet wegwaait. Bij grote parasols worden de gewichten verborgen door een zitbank rondom de parasol.
De andere twee modellen werken met een verankering in de grond waardoor uw parasol effectief verbonden is met de ondergrond.

Tegelvoet
vloerplaat
Grondverankering